Zwangerschap, dragen & voeden

Een mooie fotoreportage van een bijzondere periode in je leven! Je zwangerschap, het dragen of voeden van je kindje. We fotograferen op een mooie locatie naar keuze die perfect bij jullie past. Denk aan het bos, park of ander natuurgebied waar jullie graag komen. Ik kan natuurlijk ook bij jou aan huis komen. De reportage die ik maak is niet geposeerd, maar bestaat uit spontane beelden zoals jullie echt zijn. Dit doe ik door middel van de techniek 'Moment Design'. Door jullie vragen te stellen of kleine opdrachtjes uit te laten voeren vang ik echte emoties en spontane momenten.

Zwangerschapsreportage

Je bent zwanger! Gefeliciteerd!! Een hele mooie en bijzondere tijd. Negen maanden lijken een eeuwigheid maar het is echt zo voorbij. Wil je deze unieke periode vast laten leggen? Boek dan een zwangerschapsreportage. Het beste moment hiervoor is wanneer je tussen de 32-36 weken zwanger bent. Je buik is dan mooi rond. Het is uiteraard prachtig om je blote buik te fotograferen. Vind je dit niet prettig? Dan is een (strak) shirt of een jurk ook heel mooi. Het gaat er om dat jij je er goed bij voelt! Dat is het allerbelangrijkste!

Draagreportage

Wat is er nou mooier dan je baby na negen maanden in je buik te hebben gedragen nog altijd dicht bij je te kunnen dragen? Het geeft een gevoel van warmte, veiligheid en geborgenheid. Zelf ben ik een draagmama en naast het feit dat ik het dragen zelf heel mooi vind, vind ik het er ook nog eens prachtig uitzien! Tijdens een draagreportage fotografeer ik jou en je kindje in een mooie doek (of drager) op een locatie naar keuze. Deze bijzondere en intieme momenten dragen bij aan de band die je hebt met je kindje. Om dit te mogen fotograferen is heel speciaal!

Borstvoedingsreportage

Hoe bijzonder is het vrouwelijke lichaam! Zelf geef ik nog altijd borstvoeding aan mijn dochter (mei, 2018). Het is niet altijd even makkelijk. Het kost een hoop tijd en energie, maar persoonlijk denk ik dat dit iets heel moois is wat je mee kunt geven aan je kindje. Ik ben een groot voorstander van het geven van borstvoeding in het openbaar en sta helemaal achter het normaliseren daarvan. Vandaar dat ik met veel liefde dit mooie, liefdevolle, bijzondere en intieme moment tussen moeder en kind vast wil leggen. Of je je kindje nu uren, dagen, maanden of jaren mag voeden, het zal uiteindelijk voorbij zal gaan. Door middel van een reportage kan je deze bijzonder periode uit jullie leven op een mooie manier afsluiten.
Het is uiteraard ook mogelijk om een draag- en borstvoedingsreportage te combineren. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.
Een zwangerschapsshoot, draagshoot of borstvoedingsreportage hoeft niet op een locatie in Enschede zelf plaats te vinden. Mijn werkgebied is Twente (Hengelo, Borne, Enschede, Oldenzaal, Almelo e.o.) Maar ik kan mij door heel Nederland verplaatsen.

Na de fotosessie ontvang je binnen een aantal dagen een selectie van de fijnste en mooiste resultaten. Deze kan je bekijken via een beveiligde gallery. De beelden zijn in lage resolutie en met watermerk te zien en niet voor gebruik. Uit deze selectie kun je dan jouw keuze maken (het aantal foto’s is afhankelijk van het gekozen pakket, achteraf meer foto’s nabestellen kan altijd). Deze foto’s worden vervolgens mooi en met een finishing touch nabewerkt waarna ze digitaal worden aangeleverd.
Bij sommige pakketten wordt er standaard een prachtig fotoboek bij geleverd. Deze is ook bij de kleinere pakketten altijd bij te bestellen!

Mooie beelden