Wij zijn Enschede

Elk jaar wil ik een nieuw fotografie project starten. Voor 2023 is dat "Wij zijn Enschede" geworden. Een uitdagend project waarbij ik 101 Enschedeërs wil portretteren in de leeftijd van 0 tot 100 jaar. Lijkt het jou leuk om hieraan mee te werken? Neem dan even contact op en vermeld je leeftijd. Een deel van de plekken zijn al ingevuld maar ik ben nog steeds op zoek naar mensen die hieraan deel willen nemen. De voorwaarden lees je hieronder, het gemaakte portret krijg je uiteraard for FREE! :)

Jaleesa Koelen

Meer informatie

Ik zoek mensen

  • Van 0 tot 100 jaar.
  • Die woonachtig zijn in Enchede.
  • Die akkoord gaan met het on- en offline gebruik van jouw portret.
    Alleen je leeftijd wordt daarbij vermeld.

Wat krijg je?

  • Jouw portret in kleur in webformaat. Wil je het hoge resolutiebestand ontvangen, dan vraag ik daar €10,- voor.

De sessie vindt plaats bij jou thuis of in overleg bij mij. Ik heb enkel een raam voor daglicht nodig en neem alleen maar een achtergrondscherm en camera mee. Ik heb maar weinig ruimte nodig. Heb je nog vragen of zou je meer willen weten, laat dan gerust van je horen!

Mail naar contact@jaleesakoelen.nl om je aan te melden voor "Wij zijn Enschede".

Wij zijn Enschede - De foto's

© 2024 Jaleesa Koelen Fotografie | door TU-Design