Day in the Life - Familie Huttenhuis

Door Jaleesa Koelen op februari 7, 2020

Een dag in het leven van de familie Huttenhuis

We spraken af op een zondag in januari om 9 uur in de ochtend. Het zou die dag wat beter weer worden maar die morgen was het nog fris. Het schemerde zelfs nog een heel klein beetje. Ik zocht een bel maar vond deze niet. Er hing een klepel aan de deur en iets bescheiden klopte ik aan. Ik hoorde vrolijke kindergeluiden van achter de voordeur komen, waarschijnlijk klopte ik te zacht. Iets harder dan maar, en vlak daarna deed papa Rob open, samen met de kleine Féliz op de arm.

De kinderen speelden in de ruime kamer en hadden nog heerlijk hun pyjama's aan. Mick pakte het verzamelalbum en stapels met voetbalkaartjes. Samen met Rob gingen ze het verder aanvullen en de kaartjes inplakken. Ik zag dat hij er al superveel had. Een stapel lag aan de zijkant, dat zijn de dubbelen. Terwijl zij lekker bezig zijn wordt langzaam de tafel klaargemaakt voor het ontbijt. De tafel vulde zich met verschillende broodjes, beleg, eitjes, jus d'orange en koffie. De kinderen genoten van het fijne ontbijt en sloten dit af met een lekkere plak kokosbrood. Ik dronk gezellig een kopje koffie mee terwijl ik goed in de gaten gehouden werd door de jongste telg van het gezin, baby Féliz. Naast zoon Mick (6) en Féliz hebben ze nog twee dochters. Bobbi van 4 en Charlie van 2,5. Een prachtig gezin waar het nooit saai is. Wat een rijkdom!

Na het fijne ontbijt wordt er nog even gespeeld en dan is het tijd om lekker in bad te gaan. Uiteraard met véél schuim! Wat een lol! Terwijl het bad vol loopt laten de meiden vol trots hun kamers zien. Na het badderen is er nog tijd om wat lekkers te eten en te drinken, maar eerst lees ik een klein boekje van Gonnie en Gijsje voor. Charlie komt het mij brengen terwijl Noortje de haren van Bobbi uitkamt en in een mooie staart doet. Wanneer we beneden komen zie ik Mr. Jones al buiten voor het raam zitten. Een cocker spaniel met een uiterst vriendelijke blik. Hij lijkt te weten dat er nog een fijne wandeling op de planning staat.

Even later rijden we gezamenlijk in een stoet van drie auto's richting het Hulsbeek. Hier kan mr. Jones heerlijk vrij rond rennen op het hondenveld. We lopen via een bospad een rondje om het veld. De kinderen gaan op zoek naar de honingdas. Terwijl Bobbi en Charlie netjes op het pad blijven gaat Mick op avontuur uit. Meer van het pad af dan er op! Even later hoor ik hem roepen, hij heeft een hut ontdekt! Heerlijk om deze familie met z'n allen te zien genieten. Zelfs het zonnetje breekt door. Af en toe schiet er een raket voorbij die er verdacht veel uitziet als mr. Jones. De kinderen vertelden me in de ochtend al dat niet alleen zij supersnel zijn, maar ook mr. Jones van snelheid houdt!

We lopen nog een extra rondje en besluiten dan dat het weer tijd is om naar huis te gaan. We nemen afscheid van elkaar en met een onwijs mooie reportage boordevol bijzondere momenten rijd ik in mijn auto weer terug naar Enschede.

Bekijk hieronder de slideshow!

"Jaleesa steekt heel veel tijd en energie in haar passie fotograferen. Ze is een hele ochtend bij ons geweest en wist snel het vertrouwen van de kinderen te winnen. Ze was op een subtiele manier aanwezig. Top dus😃We zijn super blij met de gemaakte foto's!"

© 2024 Jaleesa Koelen Fotografie | door TU-Design