Jaleesa

Over mij

Mijn naam is Jaleesa Koelen (1989) en ik woon samen met mijn vriend Tim en ons prachtige dochtertje Eowyn (2018) en zoontje Avan (2021) in Enschede. Wij worden vergezeld door twee konijnen en één kat! Naast fotograferen luister ik graag naar muziek. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn en ben graag in de natuur voor een (lange) wandeling. Mensen omschrijven mij als lief, rustig, geduldig, enthousiast en creatief.

Toen ik een jaar of 19 was kwam ik per toeval in aanraking met professionele fotografie. Niet achter de camera maar ervoor. Naarmate de jaren verstreken werd ik steeds nieuwsgieriger naar de andere kant van de camera. Ik kocht mijn eerste ‘echte’ camera en heb veel op mijzelf en zusje geoefend. Pas na het afronden van mijn studie (leraar basisonderwijs, specialisatie het jonge kind) heb ik de stap gemaakt om ook anderen te gaan fotograferen! Mijn passie voor kinderen en fotografie combineren is het allermooiste wat er is.

Sinds 2019 ben ik ook te boeken voor een geboortereportage. Ik ben vanaf het eerste moment op slag verliefd geworden op het fotograferen van deze gebeurtenis. Misschien wel de meest bijzondere gebeurtenis in je leven! Je kunt mij boeken voor een thuis- of ziekenhuisbevalling. Daarnaast mag ik als gecontracteerde fotograaf mee de OK op het in het MST wanneer je een geplande keizersnede krijgt. Bij een keizersnede in een ander ziekenhuis is het aan de gynaecoloog om te bepalen of ik mee mag. 

Wil je meer informatie over mijn geboortereportages?

Lees hier meer..
Over Mij Jaleesa Koelen Fotografie

Tijdens andere reportage maak ik gebruik van de techniek 'Moment Design'. Dit houdt in dat ik jullie vragen stel of kleine opdrachten uit laat voeren. Op deze manier vang ik echte emoties en spontane momenten en kunnen we herinnerningen maken die laten zien hoe jullie echt zijn! Ik fotografeer het allerliefst in een documentaire-achtige stijl. Tijdens een day in the life reportage volg ik jullie op een 'afstand' en maak foto's van de 'normale' gang van zaken. Daarnaast fotografeer ik graag andere bijzondere periodes tijdens je leven zoals zwangerschap of het geven van borstvoeding. Lekker bij je thuis of op een mooie buitenlocatie naar keuze. Ongedwongen en waar je gewoon helemaal jezelf kunt zijn, want dat ben ik ook!
Mijn werkgebied is Twente (Hengelo, Borne, Enschede, Oldenzaal, Almelo e.o.) Maar ik kan mij door heel Nederland verplaatsen. Voor een geboortereportage rijd ik graag een stukje verder.

Ben je op zoek naar een lieve, geduldige en enthousiaste fotograaf in Enschede?

Neem dan contact op!

© 2024 Jaleesa Koelen Fotografie | door TU-Design