Newborn en baby

Een lifestylereportage aan huis. Tijdens de kraamweek of bij een mooie mijlpaal!

Kraamreportage

Negen maanden kijk je uit naar hét moment. De eerste ontmoeting met je kindje! Een overweldigend gevoel van liefde stroomt door je heen en je kunt wel uren naar dat kleine wonder kijken. Die lieve kleine handjes, schattige haartjes en dat mooie neusje! Zou het niet jammer zijn om hier geen unieke, blijvende herinnering van te hebben?
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Tijdens een newborn lifestylereportage, ook wel kraamreportage genoemd, kom ik bij jullie aan huis. Deze wordt gepland in de eerste weken na de geboorte van jullie kindje. Ik loop eventjes mee met jullie dagelijkse routine en fotografeer de momenten die heel gewoon lijken maar juist zo bijzonder zijn. Denk aan het ontspannen gezichtje van je kindje terwijl hij of zij lekker in bad mag? Een voeding, of gewoon heerlijk knuffelen met z'n allen op het grote bed. Ik houd mij zoveel mogelijk op de achtergrond en zorg ervoor dat de reportage natuurlijk en puur is, vol met spontane momenten en echte emoties. Details kunnen niet ontbreken. Denk aan die schattige haartjes, miniteentjes of kleine handjes.

Je kunt een newbornreportage al boeken tijdens je zwangerschap, dan kan ik alvast een plekje in de agenda vrijmaken. Wanneer je een reportage wil boeken hebben we contact per mail of telefoon en voorzie ik jullie van alle informatie en de nodige tips die handig kunnen zijn ter voorbereiding van de shoot.

Baby

Totdat je kindje 1 jaar is kan je een babyshoot boeken. Dit kan je doen om bijvoorbeeld een mijlpaal vast te laten leggen, of om een mooie reportage te laten maken juist nu hij of zij nog zo klein is. De tijd gaat zo snel! Ook voor een babyshoot kom ik bij jullie aan huis. Deze plek is voor het kindje helemaal veilig en vertrouwd! Wanneer het mooi weer is kan er ook voor gekozen worden om op een mooie buitenlocatie te fotograferen.

Milestones pakket

Je kunt nu ook kiezen voor het 'MILESTONES' pakket waarbij er in het eerste jaar van je baby 4 keer gefotografeerd wordt bij verschillende mijlpalen. Deze shoots vinden plaats binnen drie weken na de geboorte, bij 3/4 maanden, bij 7/8 maanden en uiteraard bij 12 maanden. Na elke shoot ontvang je een selectie waaruit je 10 digitale bestanden kunt kiezen.

Wanneer je bij mij een reportage boekt kom ik bij jullie aan huis om een vertellende reportage te maken. Hierbij wordt je kindje dus niet geposeerd. Wil je toch graag gebruik maken van mandjes, kleedjes en andere accessoires? Stuur dan even een mail voor meer informatie.

Een kraamreportage, newbornshoot of babyshoot hoeft niet op een locatie in Enschede zelf plaats te vinden. Mijn werkgebied is Twente (Hengelo, Borne, Enschede, Oldenzaal, Almelo e.o.) Maar ik kan mij door heel Nederland verplaatsen.

Na de fotosessie ontvang je binnen een aantal dagen een selectie van de fijnste en mooiste resultaten. Deze kan je bekijken via een beveiligde gallery. De beelden zijn in lage resolutie en met watermerk te zien en niet voor gebruik. Uit deze selectie kun je dan jouw keuze maken (het aantal foto’s is afhankelijk van het gekozen pakket, achteraf meer foto’s nabestellen kan altijd). Deze foto’s worden vervolgens mooi en met een finishing touch nabewerkt waarna ze digitaal worden aangeleverd.
Bij sommige pakketten wordt er standaard een prachtig fotoboek bij geleverd. Deze is ook bij de kleinere pakketten altijd bij te bestellen!

Mooie beelden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram