Newborn en baby

Een lifestylereportage aan huis. Tijdens de kraamweek of bij een mooie mijlpaal!

Kraamreportage

Negen maanden kijk je uit naar hét moment. De eerste ontmoeting met je kindje! Een overweldigend gevoel van liefde stroomt door je heen en je kunt wel uren naar dat kleine wonder kijken. Die lieve kleine handjes, schattige haartjes en dat mooie neusje! Zou het niet jammer zijn om hier geen unieke, blijvende herinnering van te hebben?
newborn enschede
Tijdens een newborn lifestylereportage, ook wel kraamreportage genoemd, kom ik bij jullie aan huis. Deze wordt gepland in de eerste weken na de geboorte van jullie kindje. Ik loop eventjes mee met jullie dagelijkse routine en fotografeer de momenten die heel gewoon lijken maar juist zo bijzonder zijn. Denk aan het ontspannen gezichtje van je kindje terwijl hij of zij lekker in bad mag? Een voeding, of gewoon heerlijk knuffelen met z'n allen op het grote bed. Ik houd mij zoveel mogelijk op de achtergrond en zorg ervoor dat de reportage natuurlijk en puur is, vol met spontane momenten en echte emoties. Details kunnen niet ontbreken. Denk aan die schattige haartjes, miniteentjes of kleine handjes.

Je kunt een newbornreportage al boeken tijdens je zwangerschap, dan kan ik alvast een plekje in de agenda vrijmaken. Wanneer je een reportage wil boeken hebben we contact per mail of telefoon en voorzie ik jullie van alle informatie en de nodige tips die handig kunnen zijn ter voorbereiding van de shoot.

Postpartum reportage

Ben jij ook zo trots op wat je lichaam gepresteerd heeft in die 9 maanden zwangerschap en tijdens de bevalling? Of vind je het juist lastig om de veranderingen die je lichaam heeft doorstaan nu te accepteren? Dan is een postpartum reportage wellicht iets voor jou. Tijdens deze reportage draait het om het vieren van jouw geweldige lichaam, samen met je kindje. Een ode aan dit lichaam. Tijdens de reportage bij jou thuis worden sfeervolle en intieme beelden gemaakt die ervoor zorgen dat jij met recht trots kunt zijn óf kunt worden op jouw lichaam. Daarnaast zorgt het voor een prachtige weergave van de band tussen moeder en kind. Pure, rauwe beelden die het moederschap weergeven. Kijk voor meer informatie over dit soort reportages ook even tussen mijn projecten! Je kunt hier uiteraard ook aan meewerken indien je dit zou willen.
Postpartum reportage Enschede
Postpartum reportage Enschede

Baby

Totdat je kindje 1 jaar is kan je een babyshoot boeken. Dit kan je doen om bijvoorbeeld een mijlpaal vast te laten leggen, of om een mooie reportage te laten maken juist nu hij of zij nog zo klein is. De tijd gaat zo snel! Ook voor een babyshoot kom ik bij jullie aan huis. Deze plek is voor het kindje helemaal veilig en vertrouwd! Wanneer het mooi weer is kan er ook voor gekozen worden om op een mooie buitenlocatie te fotograferen.
kraamreportage enschede
newbornshoot enschede

Milestones pakket

Je kunt nu ook kiezen voor het 'MILESTONES' pakket waarbij er in het eerste jaar van je baby 4 keer gefotografeerd wordt bij verschillende mijlpalen. Deze shoots vinden plaats binnen drie weken na de geboorte, bij 3/4 maanden, bij 7/8 maanden en uiteraard bij 12 maanden. 

Wanneer je bij mij een reportage boekt kom ik bij jullie aan huis om een vertellende reportage te maken. Hierbij wordt je kindje dus niet geposeerd. Wil je toch graag gebruik maken van mandjes, kleedjes en andere accessoires? Stuur dan even een mail voor meer informatie.

Een kraamreportage, newbornshoot of babyshoot hoeft niet op een locatie in Enschede zelf plaats te vinden. Mijn werkgebied is Twente (Hengelo, Borne, Enschede, Oldenzaal, Almelo e.o.) Maar ik kan mij door heel Nederland verplaatsen.


Na de reportage

Na de fotoreportage ontvang je doorgaans binnen 2 weken de door mij zorgvuldig geselecteerde en nabewerkte beelden via WeTransfer. Ze worden verzonden als webebstanden met klein logo en in hoge resolutie zonder logo. Sommige beelden zullen in kleur worden nabewekrt, anderen in zwart-wit. Soms ontvang je beide, het is afhankelijk van het beeld.

Bij sommige pakketten wordt er standaard een prachtig fotoboek bij geleverd. Deze is ook bij de kleinere pakketten altijd bij te bestellen! Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor leuke harmonicanboekjes, wandecoraties of andere toffe fotoproducten. Vraag de gratis brochure aan voor meer informatie!

Mooie beelden

© 2024 Jaleesa Koelen Fotografie | door TU-Design