Geboorteverhaal Olivier

Door Jaleesa Koelen op april 30, 2020

Het geboorteverhaal van Olivier | 23-04-2020

Eind januari reageerde Karlijn op mijn oproep. Ik had een 'wensenlijst' geplaatst met welke bevallingen ik heel graag nog zou fotograferen. We planden naar aanleiding van ons gesprek een kennismakingsgesprek in en begin februari ging ik langs. Het was een fijn gesprek waarin duidelijk werd wat haar wensen waren. Als het zo zou gaan zoals ze graag wilde zou ik veel dingen van mijn lijstje af kunnen strepen. Super gaaf! Na dit gesprek hoopte ik dat ik een berichtje zou krijgen dat ik erbij mocht zijn.

Diezelfde dag nog kreeg ik een appje dat ze mij er graag bij wilden hebben. Ik was zo blij!! Ik keek er dan ook heel erg naar uit! We hielden contact en toen.... Was daar corona. Lang hoopte ik nog dat het toch door kon gaan, maar helaas. Dit werd de tweede bevalling die ik zou gaan missen. Ik was zo verdrietig. Karlijn vroeg mij toen of het misschien een idee was dat ik foto's, die zij zelf zouden maken, misschien kon nabewerken. En dat was zo'n gek idee nog niet! Ik stuurde wat tips, tricks en dingen waar ze op konden letten om de beste foto's te kunnen maken.

Op 23 april, één dag na haar uitgerekende datum, hoorde ik een appje binnen komen. Ik wist direct dat dit van haar was.. En ja hoor.. Die ochtend om half 9, bij daglicht, werd hun prachtige zoon geboren. Precies zoals ze wilde. Thuis, in bad, met de andere kinderen erbij. Alles was helemaal goed gegaan! Blijdschap en verdriet vulde mijn hart. Ik heb echt wel even wat traantjes gelaten, dat ik deze moest missen was toch wel pijnlijk. Net als de eerste gemiste bevalling.

Maar er waren foto's gemaakt door haar moeder. Ze zou ze sturen zodat ik kon kijken of er wat bij zat om te bewerken. Het was werkelijk prachtig! Er zaten heel veel supermooie foto's bij! Ontzettend fijn dat ik op deze manier toch wat voor ze kan betekenen en het voelt zelfs alsof ik er zo toch een beetje bij was!

Het allermooiste is misschien nog wel dat ik een deel van deze reportage mag delen❤️ Want wat een prachtige foto's!!
Welkom lieve, mooie Olivier🌱

Liefs Jaleesa

© 2024 Jaleesa Koelen Fotografie | door TU-Design