Familie, kinderen en liefde

Een mooie fotoreportage van het hele gezin! Een familieshoot is de perfecte manier om jullie gezin op beeld vast te leggen en blijvende herinneringen te maken. Alleen mooie beelden van je kinderen, of samen met je geliefde of beste vriend(in)? Ook dit is natuurlijk mogelijk!

We fotograferen op een mooie locatie naar keuze die perfect bij jullie past. Denk aan het bos, park of ander natuurgebied waar jullie graag komen. Tijdens een wandeling maak ik tussendoor foto's. Niet geposeerd, maar spontane beelden zoals jullie echt zijn. Dit doe ik door middel van de techniek 'Moment Design'. Door jullie vragen te stellen of kleine opdrachtjes uit te laten voeren vang ik echte emoties en spontane momenten. Samen op de foto, de kinderen apart of een echt moeder-dochter moment! Het kan ook zijn dat je met je vriend(in) op de foto wilt, om jullie op een liefdevolle manier vast te leggen! Een familiereportage is geschikt voor gezinnen tot maximaal 5 personen. Zijn jullie met meer personen, of willen jullie met meerdere families op de foto? Dat kan! Stuur voor meer informatie en tarieven hiervoor vrijblijvend een berichtje.

Een familieshoot, kidsshoot of loveshoot hoeft niet op een locatie in Enschede zelf plaats te vinden. Mijn werkgebied is Twente (Hengelo, Borne, Enschede, Oldenzaal, Almelo e.o.) Maar ik kan mij door heel Nederland verplaatsen. 
  • Gezinsshoot Twente
  • Familiefotograaf Esnchede
  • Gezinsshoot Enschede
  • Familieshoot Enschede
  • Familieshoot Twente

Na de reportage

Na de fotoreportage ontvang je doorgaans binnen 2 weken de door mij zorgvuldig geselecteerde en nabewerkte beelden via WeTransfer. Ze worden verzonden als webebstanden met klein logo en in hoge resolutie zonder logo. Sommige beelden zullen in kleur worden nabewekrt, anderen in zwart-wit. Soms ontvang je beide, het is afhankelijk van het beeld.

Bij sommige pakketten wordt er standaard een prachtig fotoboek bij geleverd. Deze is ook bij de kleinere pakketten altijd bij te bestellen! Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor leuke harmonicanboekjes, wandecoraties of andere toffe fotoproducten. Vraag de gratis brochure aan voor meer informatie!

DAY IN THE LIFE

Over tien of twintig jaar kunnen we ons allemaal de meest bijzondere momenten uit ons leven nog voor de geest halen. Jullie eerste huis, de geboorte van je kinderen of jullie bruiloft! Maar de 'gewone' momenten, de momenten die net zo kostbaar zijn, die zijn we vergeten. Samen ontbijten aan tafel, dat ene knutselwerkje maken voor opa die bijna jarig is, of die middag naar de grote speeltuin samen met de hond. Dat zijn nou juist de momenten die worden vastgelegd tijdens een "Day in the life" reportage. Hierbij volg ik jullie gezin een dagdeel naar keuze, zo'n 3-4 uur. De sessie vindt plaats in jullie eigen huis en eventueel een andere locatie in de buurt naar keuze. Het is ook mogelijk om mij te boeken voor een gehele dag, zo'n 7-8 uur. Mocht je mij voor een kortere periode willen boeken maar dit wel vast laten leggen in deze typische documentaire-achtige stijl, kies dan voor het pakket 'moments'. Dit is heel geschikt voor bijvoorbeeld het vastleggen van een (deel van een) verjaardagsfeest, een klein uitje of een jubileum! Na de fotoreportage ontvangen jullie de foto's via WeTransfer.

Na de reportage ontvang je meestal binnen 14 dagen de foto's in hoge resolutie via WeTransfer. Het is afhankelijk van het pakket hoeveel dit er minimaal zijn. Bij ieder pakket zit tevens een mooi fotoboek inbegrepen!

Bekijk DITL reportages!

Mooie beelden

© 2024 Jaleesa Koelen Fotografie | door TU-Design