Day In The Life

Een kijkje in jullie gezinsleven!

Over tien of twintig jaar kunnen we ons allemaal de meest bijzondere momenten uit ons leven nog voor de geest halen. Jullie eerste huis, de geboorte van je kinderen of jullie bruiloft! Maar de 'gewone' momenten, de momenten die net zo kostbaar zijn, die zijn we vergeten. Samen ontbijten aan tafel, dat ene knutselwerkje maken voor opa die bijna jarig is, of die middag naar de grote speeltuin samen met de hond. Dat zijn nou juist de momenten die worden vastgelegd tijdens een "Day in the life" reportage. Hierbij volg ik jullie gezin een dagdeel naar keuze, zo'n 3-4 uur. De sessie vindt plaats in jullie eigen huis en eventueel een andere locatie in de buurt naar keuze. Het is ook mogelijk om mij te boeken voor een gehele dag, zo'n 7-8 uur. Mocht je mij voor een kortere periode willen boeken en dit vast laten leggen in deze typische documentaire-achtige stijl, kies dan voor het pakket 'moments'. Dit is heel geschikt voor bijvoorbeeld het vastleggen van een (deel van een) verjaardagsfeest of een jubileum! Na de fotoreportage ontvangen jullie de foto's via WeTransfer.

Na de reportage ontvang je meestal binnen 4 weken de foto's in hoge resolutie via WeTransfer. Het is afhankelijk van het pakket hoeveel dit er minimaal zijn. Bij ieder pakket zit tevens een mooi fotoboek inbegrepen!

Een Day in the life reportage hoeft niet in Enschede zelf plaats te vinden. Mijn werkgebied is Overijssel, Twente (Hengelo, Borne, Enschede, Oldenzaal, Almelo e.o.) Maar ik kan mij door heel Nederland verplaatsen.

Benieuwd wat je kunt verwachten?

Mooie beelden

© 2024 Jaleesa Koelen Fotografie | door TU-Design