Changing Bodies

Naast het "Bodies After Babies" project heb ik ook besloten om een soortgelijk project op te zetten maar dan rondom het zwangere lichaam "Changing Bodies", de voorwaarden zijn hetzelfde, alleen dan in een andere fase ;)

Het gaat bij beide vooral om het lichaam van de vrouw, ik wil laten zien hoe mooi dit lichaam is. Ten tijde van de zwangerschap of net na de bevalling. Niet elke vrouw is in deze fase van haar leven tevreden over dit lichaam, terwijl je lichaam geweldig is! Bij de postpartum reportages draait het daarnaast natuurlijk ook om de band tussen jou en je kind, vandaar veel huid-op-huid contact. Bij de zwangerschapsreportage draait het met name om jouw zwangere lichaam, maar ik zou het ook mooi vinden om wat beelden samen met je partner te maken (mochten jullie dit willen uiteraard, niks moet).

zwangerschapsfotografie enschede
Lyonne - 37 weken zwanger. Puur (in de) natuur. Such a Goddess!

Ik zoek mama's:

  • Die zwanger zijn. Liefst met al een zichtbare buik.
  • Akkoord zijn met het herkenbaar in beeld worden gebracht van jou (en eventueel je kindje en/of partner).
  • Geen moeite hebben met (het delen van) bloot. Niet expliciet maar wel veel zichtbare huid, huid-op-huid contact. Liefst gekleed in ondergoed, eventueel met een kimono of vestje erover heen. Eventueel met ontblote borsten. Het kan zo discreet zoals je het zelf prettig vindt. Mag het zichtbaar zijn dan is het helemaal prima, maar liever bedekt of met een BH/topje aan is ook ok!
  • Sfeervolle inrichting is een pré. Denk aan warme kleuren, of juist wat meer industrieel icm groen. Mooie (houten) accessoires, grote ramen, spiegels, een fijne stoel etc. Kan allemaal heel mooi werken op beeld! Het is een pré maar geen vereiste ;)
  • Er kan overal in of rondom je huis (bij warm weer) gefotografeerd worden, maar vaak is een kinderkamer of slaapkamer ook erg mooi. Denk dan aan een beetje opgeruimde nachtkastjes etc.

Werk je mee aan dit prachtige project, 
dan ontvang je:

  • Alle mooiste beelden nabewerkt in kleur of zwart-wit
  • Een prachtig harmonicaboekje t.w.v. €25,- met beelden uit deze reportage
    Dit voor een mooi portfoliotarief van €125,- (normaal kost deze shoot €299,-)
  • Een slideshow met foto's en eventueel stukjes film ondersteund door muziek

De reportage vindt plaats bij jou thuis. Woon je in Enschede dan reken ik geen reiskosten, erbuiten €0,45 p/km. Heb je nog vragen of zou je meer willen weten, laat dan gerust van je horen!

Mail naar contact@jaleesakoelen.nl om je aan te melden voor één van deze projecten.

Lisanne - 33 weken zwanger

Van Lisanne maakte ik een 'gewone' zwangerschapsreportage. Maar dit beeld past perfect bij dit project en ik vind dit een supermooi plaatje om mee te starten!

Zwangerschapsshoot Enschede

Ellen, John en Luca - 30 weken zwanger

De eerste écht Prepartum reportage voor mijn project. Ellen ken ik al een hele tijd, voornamelijk omdat we elkaar regelmatig tegenkwamen bij shoots. Nu ze zwanger is van haar tweede wilde ze dit weer graag vast laten leggen. En kijk nou even hoe prachtig dit is geworden!!

Prepartum project zwangerschap Enschede

Yvonne & Nine - 37 weken zwanger

Zo leuk dat deze mama's to be mee wilden werken aan mijn project. Twee lieve mama's die een zoontje verwachten, hoe mooi is dat. Yvonne is al 37 weken zwanger tijdens deze reportage en ze straalt!

Twee mama's zwangee

Marjolein - 32 weken zwanger

Marjolein vroeg me of ik het ook zou zien zitten om foto's in een melkbad te maken. Iets wat ik altijd al eens wilde doen. Tijdens deze prepartum reportage was daar dan ook zeker de ruimte voor en wat werd dat tof! Ook haar partner en groter broer waren erbij. Wat een prachtige beelden!

Zwangerschapsfotograaf Enschede

Marina - 34 weken zwanger

Ook deze mama is in verwachting van haar tweede kindje en wilde graag meewerken aan dit project! Hierbij een grote zus die het even spannend vond maar het zo goed deed! Een supermooie aanvulling aan dit project en ik ben erg blij met de beelden!

Zwangerschapsfotografie Enschede

S - 28 weken zwanger

Wauw, wat een bijzonder mooie reportage werd dit. Een prachtige vrouw die het geen probleem vond om iets meer huid te laten zien. Ik hou ervan hoor, dit is PUUR!

Zwangerschapsfotografie Enschede

© 2024 Jaleesa Koelen Fotografie | door TU-Design