Afscheidsfotografie

Herinneringsreportage

Je gaat samen met je familie en je dierbaren een moeilijke tijd tegemoet. Een afscheid nadert en samen wil je nog één keer blijvende herinneringen maken. Dit kan gewoon bij jullie thuis zijn, tijdens de dagelijkse gang van zaken. Of mooie portretten van jullie samen. Een herinneringsreportage is een mooie manier om de liefde voor elkaar vast te leggen en voor altijd te kunnen koesteren.

Afscheidsfotografie tijdens de uitvaart

Wanneer het moment van afscheid nemen is aangebroken verzorg ik met liefde voor jullie de fotoreportage. Dit kan enkel de afscheidsdienst zijn die hoort bij de uitvaart, maar ook alle momenten die daar omheen horen. Je kunt hierbij denken aan het laatste afscheid voor het sluiten van de kist, het sluiten van de kist, de uitvaartplechtigheid, de condoleance of bijvoorbeeld het verstrooien van de as of het plaatsen van een steen op een later moment. Ik leg de momenten tussen jullie vast waarin steun, troost en liefde voelbaar zijn. Details maar ook sfeerbeelden.

Op de dag van de uitvaart gaat er vaak een groot deel langs de nabestaanden heen. Een fotoreportage kan dan bijdragen aan het verwerkingsproces. Je kunt alles in alle rust nog eens terug zien. Wie waren er aanwezig, hoe zag de dag er uit? Ook mensen die er om welke reden dan ook niet bij aanwezig konden zijn kunnen baat hebben bij de beelden.

Ik heb een aantal pakketten samengesteld die op aanvraag te verkrijgen zijn. Het is mogelijk om de pakketten uit te breiden door bijvoorbeeld extra uren bij te kopen (€75,- per uur) of een uitbreiding van een album te kiezen. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we al uw wensen rondom de uitvaart en ten aanzien van de fotografie. Het aantal uren fotografie is ook te verspreiden over verschillende momenten. Denk bijvoorbeeld aan de condoleance of het plaatsen van een steen.

Een aantal uitvaartverzekeringen heeft binnen de polis een vrij te besteden budget dat u bijvoorbeeld kunt besteden aan een fotoreportage van de uitvaart. Neem contact op met uw verzekeringsadviseur of uitvaartverzorger voor de mogelijkheden.

De eerste uitvaart die ik vast heb mogen leggen was die van mijn eigen oom. Ik wist toen niet of dit iets voor mij was. Direct nadat ik thuis kwam dacht ik ook dat het bij deze ene keer zou blijven. Maar nu ik de reportage een aantal keer terug heb gezien, en merk hoeveel steun mijn familie eraan heeft en hoe waardevol dit is, is het toch iets wat ik vaker zou willen doen. Omdat ik hierin meer ervaring op wil doen bied ik de eerste reportages die komen nog aan tegen een gereduceerd tarief.
Bespreek de mogelijkheden

Mooie beelden

© 2024 Jaleesa Koelen Fotografie | door TU-Design